HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Elgondolkodtató és felháborító, hogy rengeteg tetsziket kapnak szennybookon a különböző erkölcstelen, iszonyú és szörnyű tetteket leíró cikkek.

2012.02.15. 23:18 Vissza a Régi iWiW-et

Elgondolkodtató, felháborító, iszonyú és szomorú, hogy egy 9 éves kislány többszörös megerőszakolása, egy 25 éves lány kegyetlen meggyilkolása, hogy egy 4 éves kislány műcicit kapott a szennybookon rengeteg beteg (pedofilnak) embernek tetszik. Akiknek ez tetszik, ugyan azt érdemlik, mint azok akik ezt a szörnyű tettet elkövették, kegyetlen halált.

Megjegyzés: más szörnyű tettet, eseményt közlő cikkek is rengeteg tetsziket kapnak szennybookon. Mégis miféle emberek azok, akiknek ez tetszik?
Ez is azt mutatja milyen undorító, erkölcstelen, perverz pedofilok, erőszakolók, bűnözők, gyilkosok, tömeggyilkosok, pszichopaták, egyéb beteg gondolkodású emberek vannak azon az undorító szennybookon, milyen erkölcstelen, undorító egy oldal. A pornóoldalak erkölcsösebbek, mint a szennybook, mivel azokon nem megy kiskorú prostitúció, pornográfia. Ezek után nem csoda, hogy annyi nőt megerőszakolnak, elcsalnak azon az undorító szennybookon,  hogy aztán kényszerítsék őket különösen a kiskorú lányokra vadászván ott.

 

És az is elgondolkodtató, felháborító, iszonyú és szomorú, hogy egy kiskorú szüzességének árulása, prostitúciója is tetszik rengeteg beteg (pedofil) embernek a szennybookon és hogy ezt engedik az azt üzemeltetők.

Felháborító és vérlázító, hogy a szennybookon ájult beteg embereken gúnyolódnak!

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/brutalis-a-terhes-nagyneni-segitsegevel-eroszakoltak-meg-a-kislanyt-2059190?nocache

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szuzesseget-arulja-egy-bieber-koncertjegyert-2062312?nocache

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/fogoval-teptek-ki-gyilkosai-reka-fogat-2068019

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/mucicit-kapott-egy-4-eves-kislany-2063386?nocache

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ajult-betegeken-gunyolodtak-2077485

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr604115794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása