HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

A szennybookot hackerek készítik.

2012.02.16. 00:27 Vissza a Régi iWiW-et

„A beiktatási dokumentum szerint a szennybook rendszeresen alkalmaz hackereket legújabb fejlesztései során – ilyen volt többek között a Timeline, a chat, vagy a videókonferencia kialakítása is.”

Mégis mennyire lehet biztonságos, megbízható oldal az, amely hackerekkel fejlesztet, amelyet hackerek készítenek?

Elgondolkodtató miket művelhetnek az adatainkkal, képeinkkel (kislányaink képeivel) a szennybookot létrehozó, üzemeltető, fejlesztő (ki tudja milyen múlttal rendelkező) hackerek. Az is elgondolkodtató mennyi ember kiadja adatait minden félelem nélkül a szennybook hackereinek. Ez jól megmagyarázza, miért van annyi visszaélés az adatokkal, zsarolás, megalázás azon az undorító, erkölcstelen, fertő szennybookon, hisz hackerek üzemeltetik, fejlesztik.

Kizárt, hogy az adataink, képink biztonságba lennének szennybookon, hisz hackerek kezébe adjuk amennyiben regisztrálunk arra a fertőre.

Akinek van, egy kis esze az ezen tények ismeretében messzire elkerüli, nem regisztrál arra a közösségi oldalnak nevezett hackerek által létrehozott fertőre és nem adja ki az adatait mindenféle hacker számára.

http://tech.msn.mainap.hu/hasznos/tozsdezni-fog-a-facebook-8895/

http://pcforum.hu/hirek/12978/A+Facebook-hoz+szerzodott+a+Sony+konzoljat+feltoro+hacker.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr374115991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása