HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Maga a szennybook is visszaél a felhasználók adataival, képeivel, kiszolgáltatva azokat bárkinek.

2012.03.12. 11:45 Vissza a Régi iWiW-et

Péntektől a szennybook legálisan használhatja megosztott képeinket ismerőseink profilján megjelenő reklámokban. Ez az újdonság sokak nemtetszését kiváltotta, ami viszont sötét jövőt vetít előre, az a lap tetején olvasható néhány sor: "a közösségi oldal tehát nem zárja ki, hogy eljön majd az az idő, amikor kiadják nevünket, vagy képeinket külső alkalmazásoknak."
Ez a pofátlan, aljas szemétség és az adatokkal, képekkel való legális visszaélés tetőfoka! Nem elég, hogy a szennybookon minden felhasználót másolnak (362 Éder Krisztián), visszaélnek az összes adataikkal, képeikkel, akkor még maga a szennybook is ezt teszi az adataikkal, képeikkel, kiszolgáltatva azokat ki tudja kiknek.

A fent írtakba semmi meglepő nincs, mivel a szennybook alapítója maga is egyetért, támogatja az adatokkal, képekkel való visszaéléseket. Hol az adatvédelem, a személyiségi jogok védelme ilyenkor? Vagy már az nincs, a szennybook felhasználóit nem illeti meg, azt tehetnek, adataikkal, képeikkel, neveikkek, amit csak akarnak?

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=36209&a_id=794031&h_id=117739

http://pcforum.hu/hirek/11918/Automatikusan+kiadna+felhasznaloi+adatait+a+Facebook.html

http://www.technet.hu/hir/20110301/kiadna_cimunket_es_telefonszamunkat_a_facebook/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr984311563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása