HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Törölted magad a szennybookról? Dehogy!

2012.07.21. 15:37 Vissza a Régi iWiW-et

Ha a kémkedés nem lenne elég, a közösségi oldal adatkezelési szokásainak nyilvánosság elé tárásával foglalkozó Europe vs szennybook blog kiderítette, hogy státuszfrissítéseink, üzeneteink és kommentjeink gyakorlatilag elpusztíthatatlanok. Ha kiadjuk a törlés parancsot bármilyen, saját magunk által írt szövegre, az valójában csak a felhasználók számára válik láthatatlanná, a szennybook szerverei megőrzik. A Europe vs szennbook szakértői szerint az amerikai hatóságok külön bírói engedély nélkül is kikérhetnek bármilyen töröltnek hitt hozzászólást az archívumból.
A szennybook a feltöltött képek törlését már jó ideje így, törlés helyett a képre mutató link eltüntetésével oldja meg. A több mint két éve ennek kipróbálására feltöltött, majd azon nyomban letörölt képünk a mai napig elérhető a szennybook szerverén.
Ha egyszer regisztráltál a szennybookra, valójában soha nem törölheted a regisztrációdat! Mivel a szennybook örökre és visszavonhatatlanul eltárolja, megőrzi a  megadott adataidat (név, születési dátum, lakhely, stb), feltöltött képeidet, üzeneteidet (beleértve a chat beszélgetéseidet is), posztjaidat, kommentjeidet. A szennybook mindaddig adatokat gyűjt, kémkedik utánad ameddig le nem tiltottat a routered tűzfalában a facebook.com és a connect.facebook.net címeket. Mivel már szinte minden oldalon megtalálható a szennybook lájkja, megosztása, közösségi modulja. A facebook spyware kivédése, működésének megakadályozása, a szennybook kémkedésének kivédése. Akinek van, egy kis esze az ezen tények ismeretében nemhogy törli, de messzire elkerüli, nem regisztrál arra a közösségi oldalnak nevezett kémoldalra, fertőre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr694669719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása