HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Újabb átverés, csalás és visszaélés a szennybookon.

2012.09.19. 11:38 Vissza a Régi iWiW-et

A trükk lényege az volt, hogy a család barátja csinos nők fotójával hozott létre profilokat a Miért nem lehet kiírni, azon a bűnöző oldal szennybookon? közösségi portálon, és a nem létező hölgyek nevében kötött ismeretséget a fiatal örökössel, és egy idő után különféle ajándékokat kért és kapott a lovagias férfitól. Egy idő után a csaló még merészebb lépésre szánta el magát: az egyik álbarátnőről elhíresztelte, hogy az öngyilkos lett, majd zsaruként jelentkezett be Miért nem lehet kiírni, azon a bűnöző oldal szennybookon keresztül? közösségi oldalon keresztül a mit sem sejtő áldozatához: meggyanúsítva a fiút, hogy köze van a lány halálához, és ha nem fizet, sittre jut.
A félkövér dőlt nem szerepel az eredeti cikkben.
A fenti cikk, tökéletesen definiálja, hogy a szennybookot milyen és mennyi csaló, bűnöző használja visszaélve mások képeivel, bűnözésre, átverésre, csalásra, mások megkárosítására, meggyalázására, hogy egy bűnöző oldal bűnözőknek. És egyben azt is, hogy a szennybook, a világ, létező legnagyobb hazugságra épülő, átverős, csalókkal, nem létező, valótlan, kitalált, kamu felhasználókkal agyonzsúfolt szennyoldala.
Ilyenkor a szennybook adminisztrátorai, akiknek ki kéne szűrni az ilyen és ehhez hasonló nem létező, valótlan, kitalált, kamu, csaló felhasználókat, hol vannak? Az ilyesmit a szennybook felhasználási feltételei szigorúan tiltja. De úgy látszik, a szennybook üzemeltetőit, kizárólag a milliárdos bevétel érdekli, amit épp az ilyen csaló, nem létező, kamu, valótlan felhasználók hoznak nekik, épp ezért nem tesznek, nem akarnak tenni ellene semmit. Persze nem utolsó dolog az sem, hogy így elmondhassák, övék a legnagyobb közösségi szennyoldal és még jól meg is szedik magukat belőle, akár mások kárára is. Ilyen, és ehhez hasonló csalások mindaddig lesznek a szennybookon, ameddig az azt üzemeltetőknek a nemtörődömségükből fakadóan, eszük ágában sincs betartatni a felhasználókkal a felhasználási feltételeket, ameddig kizárólag csak a milliárdos bevétel érdekli őket.
Akinek van, egy kis esze, az nemhogy törli, de nem is regisztrál, az ilyen és hasonló eseteket ismerve, arra a bűnözőkkel, csalókkal teli, közösségi oldalnak nevezett fertőre.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr644787809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása