HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért.

2012.02.16. 04:40 Vissza a Régi iWiW-et

A különböző médiumok, és maguk reklámoztatók is milliárdos összegeket kapnak azért, hogy a szennybookot reklámozzák valamilyen formában. Mindenkinek feltűnt, feltűnhet, hogy szinte a média minden létező formájába a reklámok zömén megtalálható a szennybookos adatlap linkje, azaz a „keress minket a szennybookon” és vagy a „lájkolj minket a szennybookon”. Sőt sok esetben már a hivatalos oldal helyett a szennybookos oldalt tüntetik fel jól láthatóan külön kiemelve.

Szennybook reklámnak számít, ha egy oldalra szennybookal, vagy csak azzal lehet regisztrálni, használni azt. Az adott oldal milliárdos összegeket kap a „regisztráció szennybookal” elhelyezésért. Ilyen egy olyan nyereményjáték is mellyel csak úgy nyerhetsz, ha valamit „lájkolsz” vagy megosztasz szennybookon. Ezek a játékok kiválóan alkalmasak adatvadászati célokra, vírusok szétküldésére is.

Megjegyzés: Az ilyen nyereményjátékokban álltalába kizárólag szennybook regisztrációval rendelkezők vehetnek részt, ezzel is kiközösítve, diszkriminálva, hátrányos helyzetbe hozva mindazokat, akik nem kérnek abból erkölcstelen, undorító, fertőből ami szennybookon (pornobookon, pedobookon) zajlik. Voltaképp azt mondván, ha nincs szennybookod te már nem nyerhetsz, vehetsz részt a játékban, egy senki vagy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr664116556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása