HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók.

2012.04.29. 22:15 Vissza a Régi iWiW-et

Szennybookon hirdetett bulival döntötték romba a házat az állat módjára viselkedő szennybook felhasználók. A fiú először jó ötletnek tartotta, hogy áthívja néhány szennybookos barátját egy kis esti mulatozásra, ha már „üres a ház". Miután Bradley kiposztolta a szennybook közösségi fertő oldalon, hogy induljon a buli, egyre több partira éhes szennybookos, állat módjára viselkedő fiatal érkezett, végül négyszázan lettek. A féktelen partizás a ház kárára ment. A részeg fiatalok, állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók, betörték az ablaküvegeket, tönkretették az ajtót, a kertet, a kerítést és a belső berendezés is jócskán megsínylette a mulatozást. A szomszédok ledermedtek a hangos és éktelen mulatozástól. Néhány fiatal, állat módjára viselkedő szennybookos felhasználó, még a ház előtt parkoló autókon is ugrált. Szétdobálták a sört és fel-alá robogóztak a csöndes kis utcában. A türelmüket azonban akkor veszítették el végleg a lakók,  mikor több szennybookos, kultúrált és intelligens lány is a szomszéd kertjébe ment át a dolgát végezni. A szomszédok az édesapát és a rendőrséget is értesítették. A kutyákkal kiérkező hatóság két szennybookos, állat módjára viselkedő részeg fiatal fiút vett őrizetbe és azonnal beszüntette a hetedhét országra szóló bulit.

 

A félkövér dőlt nem szerepel az eredeti cikkben.

Ez is jól mutatja, hogy miféle, embernek nem nevezhető, állat módjára viselkedő, állat felhasználókkal van telezsúfolva az az erkölcstelen, undorító, fertő, szennyoldal szennybook.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/bulival-dontotte-romba-szulei-hazat-2086189

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr924479982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása