HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Törölted a szennybookos képeidet? Dehogy!

2012.05.30. 13:57 Vissza a Régi iWiW-et

Így hát a szennybook is trükközik: törlés helyett egyszerűen csak leveszi a galériából, a falakról és egyéb helyekről a képet. Ugyan látszólag eltűnik, de valójában megmarad a kép, amelyet hosszú évek elteltével is elérhető, a képfájlra mutató, soha nem változó linket használva. Az Ars második cikkének publikálása után azonban a szennybook újabb trükköt vetett be: a cikkben bizonyítékként linkelt, réges-rég „törölt” képeket ténylegesen eltávolították az adatbázisból. A probléma azonban az, hogy ezt csupán azzal a néhány, figyelemfelkeltésként linkelt képpel tette meg a világ legnagyobb közösségi (kiskorú pornográf képekkel, zaklatókkal, pedofilokkal, bűnözőkkel, kerítőkkel, adat és lányvadász adatlapokkal telezsúfolt) oldala. A szerzőknek író, mindenféle rémtörténettel előálló olvasók, valamint a szerző nem linkelt, de más törölt képei ugyanúgy elérhetőek maradtak.

Részlet innen: Törölted a szennybook képeidet? Dehogy!

Akinek van, egy kis esze az ezen tények ismeretében nemhogy törli, de messzire elkerüli, nem regisztrál arra a közösségi oldalnak nevezett fertőre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr924555014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása