HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Újabb állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók.

2012.07.21. 17:57 Vissza a Régi iWiW-et

Káoszt okozott egy házibuli, amit az egyik internetes közösségi portálon Miért nem lehet kiírni, azon az undorító, erkölcstelen, fertő, kiskorúak pornográf képeit tartalmazó, pornóoldal szennybookon? hirdetett meg egy 16 éves fiú Ausztriában. A Bécs melletti Klosterneuburgban élő fiatal ki akarta használni, hogy a szülei elutaztak, és egy filmből vett ötlettel házibulira szóló meghívót tett közzé a szennybook-on. Amikor a legnagyobb meglepetésére ezernégyszázan igazolták vissza, hogy elmennének, lefújta a bulit. Ismeretlenek állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók, ennek ellenére arra buzdították a többieket, többi állat módjára viselkedő, szennybook felhasználót hogy ne törődjenek vele, hogy a fiú visszavonta a meghívást, menjenek el. Végül mintegy hétszázan állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók, jelentek meg a kisvárosi sorház előtt. A fiatalok állat módjára viselkedő, szennybook felhasználók egy része az utcán italozni kezdett, petárdákat és sörösüvegeket dobált. Nyolcvan rendőrt vezényeltek ki a helyszínre, hogy megvédjék a környéken lakókat az állat módjára viselkedő, szennybook felhasználóktól és feloszlassák a tömeget. A "házigazda" egyébként nem volt otthon, óvatosságból elutazott bécsi nagyszüleihez.
A félkövér dőlt nem szerepel az eredeti cikkben.
Ez a kis cikk is jól mutatja és tükrözi, hogy miféle, embernek nem nevezhető, állat módjára viselkedő, állat, akár gyilkolni, rombolni is képes, bűnöző, unintelligens, kulturálatlan felhasználókkal van telezsúfolva az az erkölcstelen, undorító, fertő, szennyoldal szennybook. És azt is, ilyen állat, kulturálatlan, unintelligens emberekké válnak a szennybook felhasználók a szennybook fertőjétől, használatától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr754669889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása