HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette.

2012.05.30. 11:51 Vissza a Régi iWiW-et

2012. február 10.


A mára már 12 éves kislány három alkalommal újbóli öngyilkossági kísérleteket hajtott végre, mivel ismét megjelentek az őt megalázó adatlapok szennybookon. Szülei ez esetben feljelentették a szennybookot mire az válaszul, 15 milliós perrel fenyegetett, majd indított ellenük hitelrontás címén. A családot 2012. január 20.-án kilakoltatták saját lakásukból, nem volt 15 milliójuk, jelenleg egy ismerősüknél élnek. A szülők több média segítségét is kérték volna ez ügyben, de elutasították őket ilyenekre hivatkozván: „nem akarunk megszűnni máról holnapra”, „ha van több 100 milliójuk, jó ügyvédeik megjelentethetjük az esetet”. Mára az is kiderült a megalázó adatlapokat nagy valószínűsséggel szennybookos admin (ok) készítette. Az adminokról csak annyit alapvető joguk van az adatlapok teljes tartalmához hozzáférni (adatok, képek, stb..).
A kislány története jól példázza, hogy a szennybooknak valójában mekkora hatalma van az egész médiában. „A különböző médiumok, és maguk reklámoztatók is milliárdos összegeket kapnak azért, hogy a szennybookot reklámozzák valamilyen formában.” Érthető, hogy semelyik média sem hajlandó szembemenni a szennybookkal, a milliárdos bevételi forrásával.

2011. október 06.

 

Egy 11 éves kislány, az elmúlt héten újból öngyilkossági kísérletet hajtott végre az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook miatt, mivel újra másolatot készítettek róla. Az ügy 2010. decembere óta tart, a kislányról decemberben 9 másolatot készítettek, melyből 5 adatlapon, igen megalázó, személyiségi jogait sértő információkat közöltek a nevében, továbbá az ismerőseit is megalázták az ő nevében. Indíték: nem küldött magáról meztelen képeket. A kislány a saját szennybookos (eredeti) adatlapját 2010. december végén törölte, az ő és az ismerősei erőteljes megalázására 2011. januárjában került sor. A lány szülei a szenybooknak feljelentést, panaszt tettek ez ügyben, melyre a szennybook üzemeltetők azt reagálták semmi kivetnivalót nem találtak az ügyben, nem értik mi a gondjuk, fogják fel tréfaként, játékként az egész esetet (megjegyezték legközelebb angol nyelven írjanak panaszlevelet különben nem foglalkoznak velük). Sajnos a kislányt megalázó banda a mai napig megtalálható, él és virul szennybookon, az üzemeltetők ezen hozzáállása végett. A szennybook nemtörődömsége miatt a szülők kénytelenek voltak hackernek fizetni (nem kis összeget) törölje ezeket az adatlapokat (sajnos a szennybook adatlapok 14 napig nem törlődnek teljesen, így az azt létrehozóknak van idejük visszaállítani azokat). Mivel a szennybook külföldi tulajdonú, az ilyen és ehhez hasonló esetek ellen nem sokat tehetünk.

szennybook megalázó adatlap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr104554703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása