HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Bándy Kata kegyetlen gyilkosa is, egy szennybookos bűnöző!

2012.07.30. 13:15 Vissza a Régi iWiW-et

Bándy Kata története az egyik legnagyobb és egyben a legújabb bizonyítéka annak, hogy a szennybookot milyen közveszélyes bűnözők, rablók, emberrablók, kegyetlen gyilkosok, rablógyilkosok, tömeggyilkosok, nemi erőszakolók, pszichopaták, pedofilok, futtatók és egyéb bűnözők használják. A fiatal nő gyilkosa, szörnyű tette elkövetése utáni napokban, lelkiismeret nélkül, mintha mise történt volna, szennybookozott, melyet több cikkben is olvashatunk.
Mindenki, aki szennybookot használja, egy oldalon, platformon van, valamilyen formában együtt él, az ilyen és ehhez hasonló közveszélyes bűnözőkkel, mivel tagja, regisztrációja van a szennybookon. A felhasználók azáltal élnek együtt az ilyen bűnözőkkel, hogy velük együtt, ők is használják a szennybookot, egy weboldalon, szerveren, platformon tárolódnak az adataik, képeik, voltaképp olyan, mintha egy épületbe, szobába lennének a bűnözőkkel.
Akinek van, egy kis erkölcse, az nemhogy törli, de nem is regisztrál, az ilyen és hasonló eseteket ismerve, arra a bűnözőkkel teli, közösségi oldalnak nevezett fertőre.
A fiatal nő történetét kizárólag figyelemfelhívásként emeltük ki, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, a szennybookot milyen közveszélyes bűnözők használják. Minden szennybook ellenes tag nevében, őszinte részvétet nyilvánítunk a családnak.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr164686549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása