HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Erőteljes diszkrimináció, a szennybookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.

2012.08.12. 22:21 Vissza a Régi iWiW-et

Ismét megjelent egy cikk, mely különösen erőteljesen és aljas módon diszkriminálja, kiközösíti, lenézi, hátrányos helyzetbe hozza mindazokat, akik nem kérnek abból az erkölcstelen, undorító, fertőből, amit a szennybook (pornobook, pedobook, spybook) képvisel, vagy semmilyen közösségi oldalt nem kívánnak használni. Ez az újabb, szennybook pártiak által készített cikk, szintén azt sugallja az emberek felé, ha nincs szennybookod, te már egy senki, nem létező személy vagy, nem létezel, nem vagy ember, kevesebb vagy a szennybook felhasználóknál, pszichopata tömeggyilkos, bűnöző vagy, nem juthatsz hozzá bizonyos információkhoz, oldalakhoz. Hisz épp az a cél, mindenki a megfigyelt, kémoldal, fertő, szennyoldal szennybookot használja.
További diszkriminációk:
Egy olyan nyereményjáték is aljas diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, melyben kizárólag szennybook regisztrációval rendelkezők vehetnek részt, csak úgy nyerhetsz, ha valamit „lájkolsz” vagy megosztasz szennybookon. Hiába regisztrálsz a nyereményjátékot meghirdető oldalra, ha nincs szennybookod te már nem nyerhetsz, vehetsz részt a játékban, egy senki vagy.
Egy olyan oldal is aljas diszkrimináció a szennybookra nem regisztráltakkal szemben, melyre kizárólag szennybookkal rendelkezők regisztrálhatnak, ha nincs szennybookod te már nem regisztrálhatsz, használhatod az adott oldalt, egy senki vagy.
Továbbá már az iskolákban is elvárják, számon kérik, kötelező a szennybook használata, regisztráció (talán már külön szennybook órákat is tartanak), mivel a házi feladatokat és tananyagokat az iskola és a tanár a szennybook oldalánát küldi. Az iskolát nem érdekli, ha a diáknak nincs szennybook regisztrációja, az se, ha nem rendelkezik még internettel sem, az iskola akkor is, kötelezően számon kéri a diákon a szennybook regisztrációt. Ezzel szintén kiközösítik, diszkriminálják, hátrányos helyzetbe hozzák mindazokat a diákokat, akik nem kérnek a szennybookból és abból az erkölcstelen, undorító, fertőből, amit képvisel, vagy nem is rendelkeznek még internettel sem.
Bizonyos munkahelyek is számon kérik a szennybookot állásinterjúnál. Ezzel szintén kiközösítik, diszkriminálják, hátrányos helyzetbe hozzák a szennybookra nem regisztráltakat, mivel kisebb az esélyük arra, hogy megkapják az állást.
Diszkriminációnak számít, a szennybook túlzott és erőszakos, erőteljes reklámozása, valamint a csak a szennybookon elérhető információk reklámozása is. Mivel a szennybookra nem regisztráltak a reklámban szereplő oldalakat, nyereményeket, a csak ott elérhető információkat nem tudják elérni, mert kizárólag szennybook regisztrációval rendelkezők érhetik el, vehetnek részt benne.
Sajnos a való életben is, különösen az iskolákban, szintén, elég erőteljesen tapasztalható és jelen van, hogy kiközösítik, diszkriminálják, hülyének, elmebetegnek és lenézik, bántják a szennybookra nem regisztráltakat, csak azért, mert nem rendelkeznek szennybook fertővel.
Megjegyzés:
Minden szennybook felhasználó, szennybook imádó, a diszkrimináló cikkeket megíró szennybook pártiak!
Büszkék lehetnek magukra, hogy sikerült mára elérni, hogy mindazokat, akik nem tagjai a szennybooknak, erőteljesen diszkriminálják, kiközösítsék, hátrányos helyzetbe hozzák, minősítsék, általánosítsák, fogyatékosnak titulálják, megalázzák, semmibe vegyék és levegőnek nézzék. Arra is, hogy antiszociálisnak és közveszélyes, pszichopata tömeggyilkos, bűnözőnek titulálják őket, az-az minősítsék őket ismeretlenül, csak mert nincs regisztrációjuk a fertő szennybookon. Valamint, hogy rengeteg emberi kapcsolatot és életet tett, tesz tönkre a szennybook undorító fertője, erkölcstelensége.
Büszkék lehetnek magukra azért is, hogy mára már ott tartunk, folyamatosan zaklatják az embereket a szennybookkal a média összes létező formájában (még B Kata történetéből is szennybook reklámot kreálnak), rengeteg információ már csak ott lehet elérni, kötelezővé vált az iskolákban, tanulás helyett szennybookoznak, akinek nincs, azt kiközösítik. A mobilszolgáltatók ingyenesen elérhetővé tették, lassan már csak szennybook regisztrációval lehet regisztrálni a különböző oldalakra.
Kérdések:
Mi jogon, és miért diszkriminálják, közösítik ki ennyire erőteljesen, nézik levegőnek, nézik le, kevesebbnek, azokat az erkölcsösebb, értelmesebb embereket, akik nem rendelkeznek szennybook regisztrációval? Beleértve azokat is, akik még internettel sem rendelkeznek.
Mi jogon feltételezik, nézik pszichopata tömeggyilkosnak, bűnözőnek, azokat, akik nem rendelkeznek szennybook regisztrációval?
Rengeteg cikk olvasható arról, hogy ilyen olyan bűnözéshez járult hozzá a szennybook, különböző bűnözők használják azt.
A szennybookra nem regisztráltakat diszkrimináló cikkek:
További linkek:
A blog ezen bejegyzése a szennybookra nem regisztráltak védelmének érdekében, és a különböző diszkriminációjuk, hátrányos helyzetük ellen való tiltakozásként, azok bemutatására jött létre.
A blog ezen bejegyzését a szennybook felhasználók és pártiak kritizálhatják, ehhez mindaddig nincs joguk, ameddig ők maguk nap, mint nap minősítik, véleményezik, diszkriminálják a szennybookra nem regisztráltakat a szennybook imádatukkal és használatával.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr614709002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása