HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

A szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, kémkedik utánuk.

2012.05.30. 13:58 Vissza a Régi iWiW-et

A tartományi adatvédelmi biztos hivatala elemzésében arra jutott, hogy a szennybook a regisztrált és a nem regisztrált felhasználókról is adatokat gyűjt, ha olyan oldalra jutnak, amelybe be van ágyazva a lájk gomb. Ha a német aggályok igazak, akkor ezzel a magatartásával a szennybook sérti a németországi és az európai uniós törvényeket is. De a helyzet nem így áll, reagált a szennybook szóvivője, aki szerint a lájk gomb többek közt azért is népszerű, mert a felhasználók teljes kontrollt gyakorolhatnak a funkció felett.

Részlet innen: Németországban tiltják a szennybookos lájkolást

A szennybook mindaddig adatokat gyűjt, kémkedik utánad ameddig le nem tiltottat a routered tűzfalában a facebook.com és a connect.facebook.net címeket. Mivel már szinte minden oldalon megtalálható a szennybook tetszike, megosztása, közösségi modulja,

Több infó itt: A facebook spyware kivédése, működésének megakadályozása, a szennybook kémkedésének kivédése.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr354555017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása