HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Ha megvéded magad a szennybookon a zaklatókkal szemben, szabadságvesztésre ítélhetnek.

2012.05.30. 15:58 Vissza a Régi iWiW-et

Nem védheted meg magad a szennybookon a zaklatókkal, pedofilokkal, perverzekkel, kerítőkkel, bűnözőkkel szemben, nem linkelheted ki a zaklatód adatlapját és azokat a leveleket, amikben zaklat téged, mivel a törvény az ő jogaikat védi nem pedig a zaklatottét. Ha megteszed szabadságvesztésre ítélhetnek téged.

Az alábbi cikk is jól példázza, hogy a szennybookon a törvények és az azt üzemeltetők nemtörődömsége végett bárkivel, bármit meg lehet tenni, meg lehet alázni, szégyeníteni, vissza lehet élni az adataival, képeivel, nevével, tönkre lehet tenni az ő és a családja, ismerősei életét.

A 12 éves kislány esete is jól példázza ezt, akit a szennybook nemtörődömsége és a törvények végett még a szülei se tudták, nem védhették meg a szennybookos zaklatóival szemben.

A zaklató letiltása a szennybookon szinte teljesen értelmetlen és felesleges, mivel az oldalra meghívó nélkül és bárki, bárhogyan, bármilyen névvel, adatokkal, képpel regisztrálhat, ezáltal ott folytatja egy új regisztrálással a zaklatást, ahol a másikkal abbahagyta. A felhasználó adatlapjának jelentése se sokat érő a már említett újraregisztrálás végett, és azért se mivel a szennybook üzemeltetőit nemtörődömségből nem érdekli, hogy ki kit zaklat szennybookon. Őket kizárólag a milliárdos haszon érdekli, melyet az ilyen bűnözők termelnek nekik. Másik estet, amikor maga a szennybookos admin a zaklató, akinek joga van hozzáférni a teljes regisztrációnkhoz, beleértve az összes adatainkat, képeinket, üzeneteinket, chates beszélgetéseinkhez, e-mail és megadott e-mail, MSN címeinket.

Szabadságvesztésre ítélhető, ha valaki szennybookon kiposztolja zaklatója személyes adatait

A szennybook egy 12 éves kislány és családja életét is tönkretette.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr264555324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2018.03.31. 17:06:37

Ez sajnos így van, a fb mindig a bűnösök mellett áll ki. Ha egy cigány fenyegetőzik, gyilkossággal fenyeget meg, azt egyszerűen lesöprik. Ha ezt kiteszed a hírfolyamodba, ahogyan fenyeget, ás látszik, hogy cigány, akkor azonnal tiltanak, jönnek a személyiségi jogokkal meg a többivel és örülhetsz ha nem csuknak le kisebbség ellenes hangulatkeltésért!

A fb-n egész csoportok szerveződtek olyan cikkekkel, hozzászólásokkal, hogy "irtsuk ki a parasztokat", a magyarok gyilkos nácik mindent meg kell ölni és ehhez hasonlók.

Ez így működik.
süti beállítások módosítása