HTML

Halál az undorító, erkölcstelen szennybookra!

Friss topikok

Címkék

Mi a bizonyíték arra, a szennybook egy kémoldal?

2012.07.21. 17:19 Vissza a Régi iWiW-et

Mi a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a szennybook egy kémoldalra épített, közösségi oldal néven futó, jól megszervezett kémhálózat? Az egyik legnagyobb és legszembetűnőbb bizonyítéka ennek, ott van a szemünk előtt, naponta találkozunk vele, ez pedig nem más, mint a szennybook túlzott és erőszakos (bizonyos személyeket diszkrimináló) reklámozása. Mindenkinek feltűnt, feltűnhet, hogy szinte a média minden létező formájába (írott sajtó, TV, Rádió, weboldalak, iskolák) a reklámok, hirdetési táblák, műsorok, újságok zömén megtalálható a szennybookos adatlap linkje, azaz a „keress minket a szennybookon” és vagy a „lájkolj minket a szennybookon”. Sőt a legtöbb esetben már a hivatalos oldal helyett a szennybookos oldalt tüntetik fel jól láthatóan külön kiemelve, valamint már az iskolákban is elvárják, számon kérik a szennybook regisztrációt. Ezzel különösen és aljas módon diszkriminálva, hátrányos helyzetbe hozva mindazokat, akik nem kérnek abból az erkölcstelen, undorító, fertőből, amit a szennybook (pornobook, pedobook, spybook) képvisel, vagy semmilyen közösségi oldalt nem kívánnak használni.
A fent írtakból mindenki számára egyértelműnek kell lennie, hogy a szennybook túlzott és erőszakos reklámozása, azért van! Mert egy, (elsősorban kémkedési céllal készült spybookon) közösségi oldalon könnyebb megfigyelni, kémkedni az emberek után, mint több különböző, (nem kémkedési céllal készült) közösségi oldalon. Nem véletlenül sugallja minden média az emberek felé azt, ha nincs szennybookod, te már egy senki vagy, kevesebb vagy a szennybook felhasználóknál, nem juthatsz hozzá bizonyos információkhoz, hisz épp az a cél, mindenki a megfigyelt, kémoldal szennybookot használja.
A szennybook mindaddig adatokat gyűjt, kémkedik utánad ameddig le nem tiltottat a routered tűzfalában a facebook.com és a connect.facebook.net címeket. Mivel már szinte minden oldalon megtalálható a szennybook lájkja, megosztása, közösségi modulja. A facebook spyware kivédése, működésének megakadályozása, a szennybook kémkedésének kivédése. Akinek van, egy kis esze az ezen tények ismeretében nemhogy törli, de messzire elkerüli, nem regisztrál arra a közösségi oldalnak nevezett kémoldalra, fertőre.
További bejegyzések, melyek bizonyítják a szennybook egy kémoldal:
Milliárdos összegek az undorító, erkölcstelen, fertő szennybook reklámozásáért.                                   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halal-a-szennybookra.blog.hu/api/trackback/id/tr294669848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása